little bunny foo foo

image12
Jag vill ha en liten, vit kanin så mycket att jag dör! Jag tror jag ska se mig om efter folk som behöver kanin-vakt i sommar, det skulle vara ett fint sommarjobb.

degrees

Min söndagskväll hittils har bestått av manikyr och O.C.
Snart kommer Oskar hit och han ska laga varm vit choklad till mig.

hahahahahhahahahahahahhahahhahahhah

Både min bilddagbok och min blogg har failat, jag orkar helt enkelt inte anstränga mig. (men jag ska inte lägga av med något, tur för er. puss)Det är väl bara någon svacka jag har, det är säkert det fina vädret som gör att jag gör så här. Och himmel vad jag lyssnar på håkan hela tiden just nu.
Texterna passar bra, både på det ena och andra sättet.
__________________________________________________________________________________________
bästa bloggarna just nu; vintagedarling och elinkan som får en att vilja köpa secondhand klänningar, baka söta cupcakes, ha världens finaste kläder på sig och fotografera i vita rum

you're my number one guy

silvertights, kär


novellskrivande

image9

vårkänslor

Jag vet inte om jag kan blogga längre, jag har tappat orden. Men livet leker måste jag tala om. puss

dance dance dance

Jag var så sjukt opepp idag när jag satt på bussen påväg till danssalen. Inte ens Oskar fanns där att prata med som han brukar. Jag hoppades nästan på att tåget skulle bli inställt idag också så jag kunde åka hem och äta jättemycket glass istället för att svettas. Men tåget kom, till och med i tid och jag suckade säkert så högt att folk runt omkring på perrongen trodde att jag skulle till min avrättning. Men, det blev oväntat roligt att dansa. När vi kommit igång tyckte jag att det var riktigt roligt och jag kom på att jag inte dansat på flera veckor. Jag blev glad av att dansa och jag tror att det var nyttigt att röra lite på mig. Nu ska jag äta glass och dricka mjölk som belöning.

jag och filippa har varit på värsta trevliga vårpromenaden och då tog vi massa kort och bara chillade, sen vinkade vi till bilar

Det kom värsta ösregnet nu och jag känner värsta för att gå ut och bli really blöt men det vill inte Filippa så vi stannar inne, eftersom det inte är så festligt att vara ensam och blöt. Men vi har det 3vligt ändå. herrå

gårdagen i soffan


anyone else but you

jag skulle kunna döda för dina kramar

jag behöver en film som lost in translation och någon att hålla i handen eller någon att bara sitta brevid

image8

missbruk av dumleklubbor

I morse efter en dusch kände jag att det skulle bli en bra dag. Och det var det, ett tag. Jag ritade med mascara och tuch, kom på nya fotoideér (som fortfarande inte blivit fotade eftersom jag väntar på ljuset), spelade gitarr, sjöng och dansade lite för mig själv. Sedan blev jag otroligt sugen på flera Gossip Girl-avsnitt i rad så jag började ladda ner det, vilket visade sig ta typ 73572342 år eftersom datorn med nerladdnings programmet är segaste i världen. Det är fortfarande inte klart, 09:44:02 kvar.
Sedan fick jag för mig att jag skule hjälpa min mamma som inte kan gå, så då damsög jag hela huset tillsammans med Daft Punk. Då försvann mitt humör totalt och jag kände att dagen inte kunde bli värre. Sen gjorde jag sallad, och kände fortfarande att dagen inte kunde bli värre. Jag satt framför datorn och bara stirrade rätt in skärmen, och kände ännu mer att dagen inte kunde bli värre. Men så ringde Flippa och bjöd in sig själv på översovning, vilket var ungefär precis det jag behövde. Tack.



kreativ morgon,

image7


day 1

jag har min biljett till arvikafestivalen nu och jag är KIND OF HAPPY

RSS 2.0